Autohandel

 

Veel autogarages en autohandelaren moet vaak auto’s ophalen en/of wegbrengen naar de klant.

Wat is dan makkelijker als je over een eigen truckje beschikt waarop je de auto’s kunt vervoeren.

Een truckje heeft een aantal voordelen boven op een autotransporter.

Zo kun je met een truckje veel gemakkelijker manoeuvreren in de vaak toch al te krappe binnensteden van ons land en dit komt hoofdzakelijk door het feit dat je met een truckje een kleinere draaicirkel hebt dan met een autotransporter die voortgetrokken wordt door een auto. Tevens is het hierdoor veel makkelijker om even ergens achteruit in te steken om een auto te lossen of om te kunnen keren.


Daarnaast is de maximumsnelheid van een truckje op snelwegen net als met een gewone auto

120 km / per uur, mede hierdoor kun je op de grotere afstanden enorm aan tijd winnen.

En elke autohandelaar weet het, tijd is geld!

Mocht je toch meerdere auto’s willen vervoeren? De opbouw van de trucks zijn voorzien van een goedgekeurde trekhaak. U koppelt heel eenvoudig een aanhangwagen achter uw truckje en hierdoor kunt je dan meerdere auto’s transporteren.


Voor de hiervoor geschikte aanhangers kunt u ook bij ons terecht. Wij produceren in onze vestiging in Raalte speciale 2- en 3-assige transporters en schamelwagens voor het vervoer van meerdere auto’s.

 
Deze multi- autotransporters zijn als optie te voorzien van een doorrijsysteem aan de voorzijde. De auto’s zijn dan eenvoudig over te zetten van de aanhangwagen naar de truck of omgekeerd. Standaard zijn deze transporters voorzien van oprijplanken en handlier.

Dus wilt u een op maat gemaakte opbouw speciaal voor uw type truck, vraag dan voor meer informatie of een vrijblijvende offerte aan door een email te sturen naar warnsveld@wittesmid.nl


 

 

© 2013 De Witte Smid